Podobny obraz

 

Koszt obiadów w KWIETNIU wynosi:

20 dni x 7  zł = 140 zł

Opłatę prosimy wnosić do 10 KWIETNIA 2024 r. na wskazany niżej numer konta

 

ul. Królowej Jadwigi 54

77-400 Złotów

13 8941 0006 0015 0516 2000 0050

SBL Złotów

 

UWAGA!!!

Możliwe jest odpisanie dziecka z obiadu do godz. 9.00 danego dnia

W celu odpisania dziecka z obiadu należy zgłosić ten fakt do sekretariatu szkoły pod nr tel. 67 263 34 87 lub za pośrednictwem LIBRUSA (odbiorca: SEKRETARIAT)

 

 


Lista składników alergennych

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:

pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła
prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, kwasek cytrynowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera
i gorczycy.

1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.

2. Skorupiaki i produkty pochodne.

3. Jaja i produkty pochodne.

4. Ryby i produkty pochodne.

5. Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne.

6. Soja i produkty pochodne.

7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).

8. Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzechy makadamia i produkty pochodne.

9. Seler i produkty pochodne.

10. Gorczyca i produkty pochodne.

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.

12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2.

13. Łubin i produkty pochodne.

14. Mięczaki i produkty pochodne.

 

Skip to content